Skip to main content

COOPCREATION

Professionals in verbinding met de dagelijkse praktijk. Organisatieconsultants en verandercoaches met als kerncompetentie 'implementeren van meer participatieve besturing en zelforganiserende principes in organisaties'.

Wij helpen zorg, welzijn, gemeenten en gerelateerde organisaties op een vernieuwende manier hun doelen en ambities te verwezenlijken bij de complexe opgaven in de netwerksamenleving.

Impact ontstaat door onze sterke drive om te bouwen aan sociale organisaties, dit te combineren met professioneel procesontwerp en onze rijke verander vaardigheden.

Ben je toe aan een andere aanpak die naar breed gedragen resultaten leidt? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Passie - Professionaliteit - Praktijk

Coopcreators verbinden, zijn teamplayers en gaan altijd voor het best haalbare resultaat. Samen werken we al heel lang met mensen, teams, organisaties aan SOCIAL innovaties en transformaties (Samenwerken, Organiseren, Communiceren, Informatiseren, Automatiseren, Leren).
Bij ons gaat het altijd over veranderen-vernieuwen-verbeteren: samen zoeken hoe het beter kan! Dat begint bij je af te vragen waarom je de dingen eigenlijk doet op de manier waarop je ze doet? Om je vervolgens ook af te vragen of het niet anders moet om het beter te doen!
Dat is al jaren onze basishouding waarmee we verrassende resultaten bereiken. Een houding die je alert en bij de tijd houdt! Een houding waarmee we graag zoveel mogelijk mensen en organisaties besmetten, een houding ook die we graag overdragen zodat velen er plezier van hebben. Ben je al toe aan iets waarmee je verrassende resultaten kunt bereiken? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact
+31 653 375 415
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.