Skip to main content

Passie - Professionaliteit - Progressie

Coopcreation staat voor vernieuwend veranderen en gelooft in de kracht en de macht van zelforganisatie en netwerkvorming.
Laten ontstaan en faciliteren van kennisgemeenschappen waarbinnen we samen antwoorden zoeken is onze passie en gezamenlijke uitdaging: “Bouwen van communities waarbinnen kennis wordt samengebracht, ontwikkeld, gedeeld en toegepast volgens Rijnlandse principes en zelforganisatie”.
Diversiteit en cross-overs! Communities waarbinnen we al naar gelang de behoefte ondernemers, bestuurders, professionals en klanten samen met experts, dwarsdenkers, frontrunners en impactmakers brengen en werken aan duurzame oplossingen voor opgaven van onze klanten. Denk daarbij aan het ontwikkelen van toepasbare vormen van ‘Zelforganisatie, Efficient en kwalitatief werken, Sociaal leren, Dynamisch leiden en Flexibel Organiseren’.
Vanuit de wetenschap dat niemand het antwoord kent, we elkaar nodig hebben om steeds verder te komen, en daarmee elkaar en onszelf een dienst bewijzen: "zingeving en duurzaam".
Als onze passie ook de jouwe is, en je bent een professional die denkt daaraan een bijdrage te kunnen leveren en mee wil werken aan duurzame oplossingen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Van samenwerken tot partnerschap...

Van samenwerken tot partnerschap...
Je bent zelfstandig en deelt de wetenschap dat we elkaar nodig hebben om verder te komen en elkaars kennis, inbreng en inzet nodig hebben om tot succesvolle duurzame resultaten te kunnen komen voor de veelal complexe opgaven. 'Vanuit verschillende gezichtspunten als team naar een opgave kijken en samen oplossingen vinden.'
Samen maken we veel meer impact dan alleen, het is teamwork! Naast impact maken vergroot je je netwerk en kunnen we kennisdelen. Binnen Coopcreation wordt actief samengewerkt en genereren we werk. Samenspel leidt immers tot overwinning. Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact
+31 653 375 415
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.